Daleka putovanja - nepoznata povijest

Daleka putovanja - nepoznata povijest

Od kolovoza 2019.

Upoznajte povijest dalekih zemalja. Agencija Smart travel pripremila je nekoliko zanimljivih aranžmana za putovanja u zemlje koje nemamo prilike često posjetiti. Neka Vaša odluka bude da se do kraja ove godine otisnete na neka od ponuđenih dalekih putovanja.

Otputujte u egzotični Dubai, oduševite se arhitekturom, uživajte u pogledu sa 124. kata Burj Khalife ili pak uživajte u skijanju u Mall of Emirates… 

Posjetite tajanstvenu i očaravajuću Kapadokiju, jednu od najpopularnijih turističkih destinacija u Turskoj i proletite balonom iznad čarobonog krajolika.. Polazak iz Zagreba! 

Sejšeli, jedinstvena destinacija i idealno mjesto za odmor iz snova! Sejšeli, najveće koraljno otočje na svijetu, nalazi se u Indijskom oceanu i čini ga 115 otoka. Najveći od njih, brdoviti otok Mahe, prepun je prekrasnih bijelih plaža, koraljnih grebena i bujne tropske vegetacije, a nadvisuje ga planina Morne Seychelles. Otok Praslin (“Otok Palmi”), nizinski, mali otok, smješten sjeveroistočno od otoka Mahe, poznat je po šumi rijetkih palmi Coco-de-mer i najljepšim plažama: Anse Lazi i Cote-d`Or.

Zanzibar, otok na kojem dominiraju palme, posebice kokosove, koje se uzdižu na bijelim pijeskom kilometrima dugih plaža koje već godinama nose epitet najljepših u svijetu. Odaberite jedan od odličnih hotela iz naše ponude i uvjerite se kako je Zanzibar stvoren za Vaš idealan odmor!

 

Odaberite destinaciju i rezervirajte svoje mjesto na vrijeme OVDJE