MICHELANGELO - biografija

MICHELANGELO - biografija

Knjiga koja predstavlja cjelokupnu biografiju slavnoga umjetnika.

Osim prikaza djetinstva i školovanja, u knjizi se nalaze njegovi opisi znanstvenih izuma kojima je postavio temelje za kasnija znanstvena otkrića. Također, u knjizi su predstavljene tehnike kojima se koristio u slikarstvu i kiparstvu. Poseban naglasak stavljen je na prikaz pjesama za koje se proteklih godina saznalao da ih je pisao. Njegovo pjesništvo pravo je nadahnuće i izvrstan dodatak životopisu ovoga, zasigurno, sveobuhvatnoga čovjeka.

Talijanski nakladnik luksuznih umjetnina odlučio se za objavljivanje biografije Michelangela u trenutku kada žudimo za čitanjem biografija onih osoba koje su zadužile razdoblje humanizma i renesanse i od kojih još uvijek možemo puno učiti.

Nakladnik Mozaik knjiga priređuje ovo izdanje za hrvatsko tržište te će knjiga biti dostupna u mjesecu listopadu 2020. Do tada možete je nabaviti u pretplati po tristo kuna sniženoj cijeni i s mogućnošću otpalte na rate:

896,00 kn ili 112,00 kn x 8 rata bez kamata na opće uplatnice (ili karticu)

Prilikom isporuke knjige u listopadu neće biti nikakvih dodatnih troškova.

Za narudžbu možete se javiti putem maila historicart.historicart@gmail.com nakon čega ćemo Vas kontaktirati za detalje narudžbe.